Logg på
a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Åarjelsaemien Åarjelsaemien

Du er her:  Skip Navigation LinksNTFK > Nyheter

 Åpnet med et smell

PUBLISERT: 13.02.2012


Fylkesrådsleder Ingvild Kjerkol og ordfører Johan Arnt Elverum

Over 2000 mennesker hadde møtt fram til et flott show da nye Stjørdalshallen ble åpnet i går søndag.

Fylkesrådsleder Ingvild Kjerkol var tydelig imponert over Stjørdals nye storstue.

- Gratulerer med dagen alle sammen. Denne hallen er helt fantastisk. Stjørdalshallen er en arena som kan fylles med veldig mye, sa hun i åpningstalen sin.

Takket fylkeskommunen
I forkant av åpningsshowet, hadde Nord-Trøndelag Fylkeskommune blitt takket for sitt bidrag i prosjektet.

- Jeg vil få få takke fylkeskommunen for velvillig deltagelse realiseringen av Stjørdalshallen. Det hadde trolig ikke blitt noen ny hall nå uten deres deltagelse både på planleggings og finansieringssiden, sa ordfører Johan Arnt Elverum.

 

Stjørdalshallen rommer en liten klatrevegg for de minste barna, samt en stor for de voksne. En av Norges beste, hevder Stjørdal Klatreklubb.

Prosjektet som har ført frem til en ferdig Stjørdalshall er utviklet og realisert som et samarbeid mellom Stjørdal kommune og Nord-Trøndelag fylkeskommune i perioden 2008 - 2010. Stjørdal Kommune er utbygger og eier av storhall med NTFK som leietaker. Fylkeskommunen utbygger og eier av vrimleareal/kantine. Investeringstilskuddet fra Nord-Trøndelag Fylkeskommune er på 35 mill og finansierer infrastruktur i garderobebygg.

Final countdown
Konferansier Tor Idar Aune ledet åpningsshowet, hvor Siri Bones innledet med en vakker versjon av «Glorious». Senere fikk hun besøk på scenen av både Roar Nygård og Youngstar-vinner Emma Naalsund.

Roar Nygård dro til med "Final Countdown" i minuttene før den offisielle åpningen. Den fant sted kl 12.02, og det var Frode Skulbørstad, den gamle hallens mangeårige altmuligmann, som detonerte sprengladningen som markerte åpningen.
Kontaktperson:Nord-Trøndelag fylkeskommune Besøksadresse: Seilmakergata 2, 7725 Steinkjer
Postadresse: Postboks 2560, 7735 Steinkjer
Tlf: 74 11 36 00 Org.nr: 938 967 091 E-post: postmottak@ntfk.no