Logg på
a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Åarjelsaemien Åarjelsaemien

Du er her:  Skip Navigation LinksNTFK > Arbeidsområder > Universell utforming > Fra Verdal til Barcelona– temalunsj hos Fylkesmannen i Nord-Trøndelag

Fra Verdal til Barcelona– temalunsj hos Fylkesmannen i Nord-TrøndelagToril Bjørken Skjørholm viser bilder og forteller fra Barcelonas satsing på ”design for all”

Torsdag 23. juni inviterte pilotfylkeprosjektet til spanskinspirert lunsj hos Fylkesmannen. Ca 25 deltakere, med alle avdelinger representert, deltok på det to timer lange lunsjmøtet, hvor de ble gitt en innføring i universell utforming via tekst, film og bilder. Toril Bjørken Skjørholm fra Helse, sosial og barnevernsavdelingen hos Fylkesmannen og Anne Caroline Haugan, leder for pilotfylkeprosjektet var i mai med på KS sin studietur til Barcelona. Barcelona har i en årrekke hatt fokus på inkluderende design, og er virkelig verdt et besøk! Den lokale vinklingen med Verdal skyldes at kommunen i en årrekke har jobbet for å få et mer inkluderende bysentrum. Skjørholm og Haugan oppfordret til å ta en tur både til Verdal og Barcelona, i tillegg til å implementere universell utforming i sin egen arbeidshverdag og i embetets oppgaver.
Nord-Trøndelag fylkeskommune Besøksadresse: Seilmakergata 2, 7725 Steinkjer
Postadresse: Postboks 2560, 7735 Steinkjer
Tlf: 74 11 36 00 Org.nr: 938 967 091 E-post: postmottak@ntfk.no