Logg på
a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Åarjelsaemien Åarjelsaemien

Du er her:  Skip Navigation LinksNTFK > Arbeidsområder > Universell utforming > Kompetansedag i Lierne

Kompetansedag i LierneSven- Olof Gustafsson og Ambjörn Sandler viste bilder fra VM i skiskyting i Østersund

7. juni inviterte Lierne og Namsskogan kommuner til kompetansedag med universell utforming som tema. Begge kommunene er pilotkommuner for universell utforming, og i Lierne samfunnshus var ca 40 representanter fra kommunene og det lokale næringslivet samlet for å lære mer om temaet. Pilotfylket Nord-Trøndelag informerte om målsettinger, strategier og tiltak. Ressurskommunen Verdal fortale om sine erfaringer som pilotkommune siden 2005, og med to instruktører informerte de også om det nye nettbaserte kompetanseprogrammet utarbeidet av Statens bygningstekniske etat.

Sven- Olof Gustafsson fra Østersund kommune og Ambjörn Sandler, pådriver og forfatter, informerte om arbeidet som ble lagt ned i forbindelse med VM i skiskyting i Østersund, særlig med tanke på tilgjengelighet for bevegelseshemmede. Foredraget ga masse inspirasjon og gode tips, ikke minst om viktigheten av god og riktig informasjon.
Med god mat, et variert program og artig ledelse av revykongen Sveinung Kveli kan kompetansedagen trygt betegnes som en suksess.
Nord-Trøndelag fylkeskommune Besøksadresse: Seilmakergata 2, 7725 Steinkjer
Postadresse: Postboks 2560, 7735 Steinkjer
Tlf: 74 11 36 00 Org.nr: 938 967 091 E-post: postmottak@ntfk.no