Logg på
a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Åarjelsaemien Åarjelsaemien

Du er her:  Skip Navigation LinksNTFK > Arbeidsområder > Ungdomssatsning > Plænti

Plænti


plaenti.no

 

 

    www.plaenti.no

Plænti er et rabattkort for ungdom mellom 13 og 19 år.

Innehaveren får rabatt på kultur- og fritidstilbud som konserter, utstillinger, kino, fotballkamper, teater, heiskort, paintball osv.

Kortet koster kr 100,- for et skoleår eller et kalenderår, og det gir rabatt på et bredt spekter av kulturtilbud for ungdom i kommunene.

Plænti selges på skoler rundt omkring i fylket. Det er elevene på 9.trinn (ungdomsskolene) og vg2 (videregående) som får muligheten til å selge kortet til sine medelever. I 2010 koster kortet 100 kr og selgerklassen får 20 % i fortjeneste. Resten av inntektene går til en pott som kun skal brukes til aktiviteter og arrangement. De som ikke får kjøpt Plænti på sin skole eller ikke er tilknyttet en skole, kan bestille kortet her.

plænti.no vil oppdateres jevnlig med nye arrangement, informasjon om spesialtilbud og konkurranser med mulighet for å vinne gratisbilletter, t-skjorter osv. For de med Plænti er det også mulig å skrive inn kommentarer, stemme på arrangement, sende inn anmeldelser og bilder.

Nord-Trøndelag fylkeskommune, Sør-Trøndelag fylkeskommune og Kultur- og kirkedepartementet har til sammen innvilget i underkant av 3 millioner kroner for å gjennomføre dette prosjektet. Formålet er å få ungdom til å benytte seg oftere av kulturtilbud og rekruttere nye publikummere. Kulturkortet skal gi ungdom billigere billetter til et bredt spekter av kulturarrangement.

I dag tilbyr kortet blant annet rabatt på Steinkjerfestivalen, Storåsfestivalen, Dampsaga Bad, enkelte Rosenborgkamper, Olavsfestdagene, Trondheim Kino, Sverresborg Trøndelag Folkemuseum og Oppdal Skisenter, for å nevne noen. Se fullstendig oversikt på plaenti.no


Nord-Trøndelag fylkeskommune Besøksadresse: Seilmakergata 2, 7725 Steinkjer
Postadresse: Postboks 2560, 7735 Steinkjer
Tlf: 74 11 36 00 Org.nr: 938 967 091 E-post: postmottak@ntfk.no