Logg på
a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Åarjelsaemien Åarjelsaemien

Du er her:  Skip Navigation LinksNTFK > Arbeidsområder > Samferdsel > Trafikksikkerhetsprisen 2003

Trafikksikkerhetsprisen 2003


 Sturla Sørgaard, Helge Blengsli og fylkesordfører Erik Bartnes

Helge Blengsli flankert av Sturla Sørgaard,
leder i fylkets trafikksikkerhetsutvalg (til venstre) og fylkesordfører Erik Bartnes.

Helge Blengsli fra Steinkjer ble i dag tildelt fylkets trafikksikkerhetspris for 2003. Blengsli fikk prisen for at han i en årrekke har vært med på å gjennomføre en rekke fysiske trafikksikkerhetstiltak i Nord-Trøndelag.

Trafikksikkerhetsprisen er en æresbevisning som markerer prisvinnerens spesielle innsats for bedre trafikksikkerhet i fylket. Prisen er en diplom, en sjekk på 5000 kroner og et veggteppe ”Barn i trafikken”.

Helge Blengsli gikk i vår av med pensjon etter 40 år bak seg i Statens Vegvesen. Fra 1994 til 2000 var Blengsli sekretær i fylkets trafikksikkerhetsutvalg. Fra 1994 til 2004 arbeidet han som ingeniør på trafikkavdelingen med ansvar for ulike trafikksikkerhetstiltak.

- Fra flere hold beskrives Blengsli som svært positiv og løsningsbevisst i sitt arbeide, og han har vært dyktig til å finne midler fra flere hold for å få forskjellige trafikksikkerhetstiltak realisert. Som leder av årlige informasjonskampanjer i fylket har han sett viktigheten av vektleggingen av kombinasjonen mellom informasjon, opplæring, kontroll og fysiske tiltak, sa Sturla Sørgaard, leder i fylkets trafikksikkerhetsutvalg, da han overrakte prisen.

Sørgaard viste til at Blengsli også har vært en meget god støttespiller og samarbeidspartner til Trygg Trafikks arbeide i fylket. På Trygg Trafikks landsmøte i år ble han tildelt organisasjonens gullnål.

Nord-Trøndelag fylkeskommune Besøksadresse: Seilmakergata 2, 7725 Steinkjer
Postadresse: Postboks 2560, 7735 Steinkjer
Tlf: 74 11 36 00 Org.nr: 938 967 091 E-post: postmottak@ntfk.no