Logg på
a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Åarjelsaemien Åarjelsaemien

Du er her:  Skip Navigation LinksNTFK > Arbeidsområder > Samferdsel > Trafikksikkerhetsprisen 2002

Trafikksikkerhetsprisen 2002


Trafikksikkerhetsprisen til Svanhild Almås og Mette Hoddø 

Svanhild Almås og Mette Hoddø fikk  Trafikksikkerhetsprisen for 2002. De har arbeider sammen i Fossbrenna barnehage og har startet nettverksarbeid for trafikkoppdragelse i barnehagene.

Livslang læring er viktig i trafikksikkerhetsarbeidet - noe som både Trygg Trafikk (TT) og Fylkets trafikksikkerhetsutvalg (FTU) fronter meget sterkt, sa Susanne Bratli ved utdelingen av trafikksikkerhetsprisen for 2002.

Mette Hoddø startet sitt engasjement med trafikksikkerhet (TS) etter gjennomgått kurs for barnehageansatte i 1996 i regi av TT og FTU.
Svanhild Almås og Mette arbeidet sammen i Fossbrenna barnehage i 1999 -2000. Begge deltok i TS kurs i regi av TT og FTU i 2000. Etter dette kurset startet de nettverksarbeid for trafikkoppdragelse i barnehagene i regi av Barnehagekonsulenten, FTU og TT.

I forbindelse med nettverksarbeidet har de utarbeidet et opplegg for trafikkoppdragelse i barnehagene - noe som de selvsagt bruker i sine barnehager.
Samarbeidet mellom barnehage og foreldre er viktig i TS-arbeidet. Dette har de lagt stor vekt på i sitt arbeide. De har også hatt møter med de andre barnehagene i kommunen for å motivere til å drive trafikkoppdragelse i barnehagene.

Nord-Trøndelag fylkeskommune Besøksadresse: Seilmakergata 2, 7725 Steinkjer
Postadresse: Postboks 2560, 7735 Steinkjer
Tlf: 74 11 36 00 Org.nr: 938 967 091 E-post: postmottak@ntfk.no